Designtervezés

Arculattervezés

designslide09Az egységes cégmegjelenés kialakításához szükséges kreatív folyamat az arculattervezés. Elképzeléseinek megfogalmazásában komoly egyeztetések és számos minta bemutatásával próbálunk segíteni. Erre alapozva tervezhetők meg azon anyagok, melyek a mindennapi eszközöknek (a cégek életében fontos szerepet játszó weboldal, logó, névjegy, levélpapír, bélyegző, céges boríték stb.) az egységes jellegét teremtik meg.
Tekintse meg referenciáinkat

Webdesign

designslide03A honlap a vállalkozása “cégére”. A internet az a médium, ahol megszólíthatja vásárlóit, visszacsatolásokat kaphat tőlük, megismerheti szokásaikat. Tevékenységét, megbízhatóságát a honlapja alapján fogják megítélni. Az elavult, „házilag” vagy a nem megfelelő szakértelemmel elkészített honlap inkább taszítja, mint vonzza az ügyfeleket. A webdesign az, ami bizalmat ébreszt, segítségével könnyebb megmutatni a weboldal üzenetét. A webdesign az első pillanatban, még a szövegek értelmezése előtt kialakítja a kapcsolatot az olvasóval.
Tekintse meg referenciáinkat

DTP, kiadványszerkesztés

designslide07A kiadványszerkesztés digitális állományok megfelelő formában történő összeállítása nyomtatásra. A DTP (desktop publishing) olyan anyagok számítógép segítségével való létrehozásának folyamata, amelyeket egykoron sokfajta, nem számítógépes technikával (pl. fényszedőgépekkel) állítottak elő. Ezek az anyagok lehetnek pl. hírlevelek, brosúrák, könyvek és más kiadványok.
Tekintse meg referenciáinkat

Átfogó komplex informatikai megoldások

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.