Szolgáltatásaink

Átfogó komplex informatikai megoldások

Mikor keressen meg minket?

Ha átfogó megoldásra van szüksége, vagy úgy érzi, hogy elveszett az informatika útvesztőjében. Valamint ha szüksége lenne egy olyan partnerre, akivel együtt gondolkodhat, aki szakértő segítséget nyújt, tanácsot ad céljai megvalósításában, szívesen felkeressük Önt, hogy felmérjük igényeit, elképzeléseit.

Szoftver fejlesztés, Design tervezés – webdesign, Tárhely szolgáltatás, Domain regisztráció – értékesítés, Hírlevélküldés, Szaktanácsadás – oktatás, Irodai rendszerüzemeltetés

Támogatás

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk készített és támogatott rendszerek a program elkészítése után is rendszeres és megbízható formában támogatást kapjanak. Mi mindig felvesszük a telefont,  leveleikre válaszolunk, sőt lehetősége van interneten keresztül is hibajelzést küldeni, melyre soron kívül megoldást és segítséget kap munkatársainktól.

Mire kínálunk megoldást?

Példaként álljon itt néhány eset a teljesség igénye nélkül, amely akár már Önnel is előfordulhatott és melyek megoldásában rendelkezésére állunk:

Irodai rendszert váltana, vagy sokalja az irodai szoftverek frissítéseinek árát. Szüksége lenne hibásan müködő, egyedi webes rendszereinek felülvizsgálatára, optimalizálására, a működőképesség garanciájával.
Több számítógépet használ az irodájában, de azok folyamatosan elromlanak, adatok vesznek el merevlemezéről. Alkalmilag bíz meg szakembereket, akik nem rendelkeznek „helyismerettel”, ezért csak a tüneteket tudják kezelni.
Szeretné, ha valaki felvenné a telefont amikor hibát észlel, és meg is oldaná a problémáját. A havi számlák kifizetése során üzleti érzéke azt súgja, túl sokat fizet az igénybe vett informatikai szolgáltatásokért.
Előfordulhat, hogy több cégnek is fizet ugyanazért a szolgáltatásért, azonban nincs meg a szakértelme ennek tisztázására. smartsector_frontslide02
Független „külső” szakértőre lenne szüksége, hogy kiderítse, olyan szolgáltatásért is fizet-e, amit nem vesz igénybe, vagy nem használ ki teljesen.
Új arculatot szeretne cégének.
Internetes megjelenést tervez. Nem tudja, milyen és mennyi domaint érdemes regisztrálnia. Elege van abból, hogy weboldala nem mindig elérhető az interneten és minőségi tárhelyszolgáltatót keres.
Szeretné, ha weboldala ismertebb lenne az on-line világban (kereső optimalizálás, online marketing). Több ajánlatot is kapott egy beruházásra, ezek értékeléséhez és a legmegfelelőbb kiválasztásához keres szakértőket.
smartsector_frontslide08 Felújítja irodáját vagy új irodába költözik és szeretné, ha kulcsrakészen kapná meg új IT rendszereit, hogy az új helyen maximális hatékonysággal kezdhessen el dolgozni.
Szeretne független, ingyenes szoftver platformra áttérni, és ehhez keres segítő és hozzáértő szakértőket.
Folyamatos felügyeletet szeretne, hogy feltárhatók legyenek a problémái és a rendelkezésre állásnak köszönhetően fix időn belül segítséget kapjon.
Szeretné, ha irodájának mindennapi működése zavartalan lenne. (levelezés, internet elérés, helyi hálózat) Üzleti titkait és napi működését szeretné biztonságban tudni. Vírusok lepték el irodai számítógépeit, megoldást keres a kártevők eltávolítására, valamint a további veszélyek elkerülésére.

Domain regisztáció – értékesítés

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.