Smartsector – Domainsector hirlevele – 2011 június

Készítsen biztonsági mentést adatairól!

A számítógépen tárolt adatok sebezhetők. Elromolhat a merevlemez, sőt elromolhat az egész számítógép is, vírusok semmisíthetik meg a lemezen lévő összes adatot. Figyelmetlen felhasználók fájlokat, a még figyelmetlenebbek akár egész területeket törölhetnek a merevlemezről. Miért hagynánk elveszni családi fényképeinket? Számítógépünk emellett ellopható, és törékeny is. Számos ok, amely miatt a biztonsági adatmentést szükségesnek és fontosnak tartjuk.

Online biztonsági mentés – adattárolás

Külföldön már régóta használt megoldás az online biztonsági mentés, amely a leghatékonyabban, a legfontosabb szempontokat figyelembe véve képes biztonságosan tárolni mentéseit. Ezzel a módszerrel az interneten keresztül egy biztonsági szerverre másolhatja érzékeny adatait. Magyarországon egyedülálló és különleges megoldásokkal elindítottuk biztonsági mentés szolgáltatásunkat. Honlapunkon – a http://www.biztonsagimentes.hu címen – részletes tájékoztatást kaphat szolgáltatásunkról. Készítsen mentést adatairól és rendelje meg szolgáltatásunkat.
Webtárhely szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleink figyelmébe ajánljuk, hogy weboldaluk mentését érdemes egy külső eszközre is beállítani, hogy az adatok a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a biztonsági mentést a tárhelyekhez tartozó webes admin felületen tudják beállítani, vagy kérje kollégáink segítségét a beállításokhoz! Javasoljuk, hogy készítsen biztonsági mentést honlapjáról, levelezéséről és adatairól egyaránt! Tárolja mentéseit biztonsági mentés szolgáltatásunk igénybevételével, most akciós árakon

Akció!

Rendelje meg most, adatmentés és biztonsági mentés szolgáltatásunkat. Írja be a megjegyzés mezőbe, hogy “Akció” és árainkból 3 hónapig 50%-os kedvezményt biztosítunk! Akciónk 2011. szeptember 1-ig tart.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.