Smartsector – Domainsector hirlevele – 2011 július

Hírlevélküldés egyszerűen és olcsón

A házilag készített tömeges levélküldés és a hírlevélküldő rendszer közötti lényeges különbség a címlista nagyságának kezelése, a feliratkozás-leiratkozás lehetőségének biztosítása, a statisztika készítése hírlevelünk olvasottságáról, valamint az időzített küldés lehetősége.

A Smartsector Kft. elindította hírlevélküldő szolgáltatását. A hirlevelkuldes.eu szolgáltatás képes több ezer hírlevél kiküldésére, akár időzített továbbítással is. A rendszer részletes statisztikát szolgáltat az elküldött hírlevelek megnyitásáról, a címzettek földrajzi elhelyezkedéséről, illetve a visszapattanó email címekről.

A hírlevélküldés.eu szolgáltatás részét képezi, hogy hírleveleit az Ön által kívánt arculat szerint készítheti el, tehát akár HTML formátumú leveleket is kiküldhet, sőt a levelekhez csatolmányokat, mellékleteket fűzhet. A hirlevélküldés.eu lehetőséget biztosít címlista CSV formátumban való feltöltésére, így címzettjeit akár egy excel táblázatból is beimportálhatja. A Feliratkozás – Leiratkozás kezelésére egyszerű felületet biztosítunk ügyfeleinknek, így ezt akár saját honlapjába is beillesztheti.

A hirlevelkuldes.eu szolgáltatással Ön már 1 forint / levél áron, 21.századi technológia alkalmazásával tarthatja a kapcsolatot ügyfeleivel

Tekintse át hirlevelkuldes.eu honlapunkat és rendelje meg szolgáltatásunkat.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.