Smartsector – Domainsector hirlevele – 2011 augusztus

FTP Tárhely

Sokszor előfordul, hogy bizonyos adatokat olyan helyen szeretnénk elhelyezni, amit bárhol a világon képesek vagyunk elérni. FTP tárhelyét a világ bármely pontjáról gyorsan és egyszerűen elérheti, megoszthatja feltöltött tartalmait barátaival, üzletfeleivel. Azoknak ajánljuk FTP Tárhely szolgáltatásunkat, akiknek nincs szükségük webes elérésre, nem honlapot szeretnének, csak fájlokat tárolni egy gyors központi szerveren. Ügyfeleink között találhatóak magánszemélyek, kis- és közép vállalkozások, és multinacionális cégek is, akik igénybe veszik FTP tárhely szolgáltatásunkat.

FTP tárterület

Mindenkinek ajánljuk, akinek szüksége van olyan ftp tárterületre, ahonnan gyorsan és megbízhatóan tölthetnek le és fel adatokat. Az FTP tárterület felhasználását indokolja az, ha nagy mennyiségű adatot kell mentenünk, vagy elérhetővé tennünk mások számára. Számos ingyenes szolgáltatás áll rendelkezésre, azonban ezek az FTP tárterület szolgáltatások nem vállalnak garanciát szolgáltatásaikra és az ftp tárterület sávszélességét korlátozzák, illetve méretbeli korlátozásokat szabnak meg. Az ftp tárterület szolgáltatásunknál pontosan tudja, hogy milyen sebességgel és mekkora fájl méreteket tárolhat a tárhely igénybevételével.

Email csatolmányok helyett

Gyakran előfordul, hogy nagyméretű fájlokat kell elküldenünk partnereinknek, ügyfeleinknek. Az ingyenes feltöltő helyekkel ellentétben, az ftp-tarhely.com használatával adatait biztonságosan oszthatja meg, illetéktelen hozzáférés kockázata nélkül.

Tekintse meg árainkat és rendelje meg FTP tárhely szolgáltatásunkat most akciósan

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.