Kihelyezett rendszergazda szolgáltatás

Az Officesector, a Smartsector Kft. rendszergazda szolgáltatásokra szakosodott üzletága.

A kihelyezett rendszergazda szolgáltatást elsősorban olyan mikró- kis- és középvállalkozások részére nyújtjuk, akik külsős IT céget szeretnének megbízni rendszergazdai feladataik ellátásra.

Főleg ezek a vállalkozások azok, akik költségcsökkentési okokból nem akarnak vagy nem tudnak saját főállású rendszergazdát alkalmazni, viszont informatikai rendszereik üzemeltetéséhez szakértelem, felkészültség szükséges, vagy csak alkalmi segítségnyújtást igényelnek, hogy számítógépeik biztonságosan és megbízhatóan üzemeljenek.

Kihelyezett rendszergazda

bitslide04bitslide03Officesector rendszergazda és rendszer üzemeltetési üzletágunk munkatársai felkészültek, tapasztaltak és naprakészek az informatikai rendszerek üzemeltetésében, irodai szoftvereket és alkalmazásokat mélységükben ismerik és képesek elhárítani azokat a hibákat, amelyek irodai, ügyviteli munkatársaknak már gondot okozhat.

Garanciát vállalunk szakembereink felkészültségéért és tudásáért. Szabadság esetére is zökkenőmentesen biztosítjuk kollégáink pótlását és a folyamatos szolgáltatást. Főállásban alkalmazott rendszergazda esetében járulékokat, bérszámfejtést, és annak költségeit is fizetni kell. Így kihelyezett rendszergazda szolgáltatással, ezeket megspórolhatja.

Kihelyezett rendszer üzemeltetés

Officesector rendszergazda és rendszer üzemeltetési munkatársai specializálódott szakemberek, így hatékonyabban, és olcsóbban is dolgozunk, hiszen főállású rendszergazda munkáját egy felkészültebb, és rutinosabb kihelyezett rendszergazda váltja fel. Kihelyezett rendszergazda szolgáltatással megtakarítható egy állandó alkalmazott munkabére és járulékai.

Költségcsökkentés

officeslide05Ezzel egy időben költségei folyamatosan csökkenek, hisz nem kell gondoskodnia az alkalmazott, irodai elhelyezésére, és eszközök beszerzésére, fenntartására. Számos informatika vállalkozással működünk együtt, így jelentősen olcsóbban tudunk beszerezni irodai rendszerekhez szükséges számítógépeket, laptopokat, notebookokat, nyomtatókat, kellékanyagokat.

Tekintse meg kiemelt referenciáinkat, legyen a partnerünk

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.